LEGENDE GRME: Đerona nije KRIV, igrači da se UOZBILJE!

Autor:

Sport

19.01.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije doživela je novi debakl na Evropskom prvenstvu Mađarskoj i naš rukomet pao je ponovo na dno! Nakon poraza od Francuske (29:25) i pre toga od Hrvatske (23:20) u Grupi C, naši momci oprostili su se neslavno od takmičenja. "Orlovi" su u Segedinu zabeležili samo pobedu nad Ukrajinom (31:23), selekcijom koja je bila totalni autsajder.

LEGENDE GRME: Đerona nije KRIV, igrači da se UOZBILJE!

Foto: Tanjug/AP

Rukometaši Srbije

Iako su nakon dolaska Tonija Đerone i dobrih partija u kvalifikacija svi očekivali bolji rezultat, to se ipak nije desilo.

NEMA ALIBIJA

Legendarni rukometaš Nenad Peruničić kazao je u razgovoru za naš list da se situacija neće popraviti dok svako ne preuzme odgovornost za svoje postupke.

Republika

Foto: Starsport

- Ja moram da budem realan i korektan prema domaćim trenerima, ali ovo nije dobar rezultat. Neki naš stručnjak da je sad vodio "orlove", svi bi pričali da je ovo katastrofa i ko zna šta, a sad tražimo izgovore i alibije. Rezultat nije dobar. Tačno je da smo imali problema s koronom, ali i drugi su je imali. Problem je bio i to što se napravila velika euforija, koja nije imala pokriće. Đerona je dobar trener, to je nesporno, ali ponekad nije sve do njega. Moraju i igrači da se zapitaju - poručio je Peruničić.

 

Srpski rukometaši nastavili su tako niz neuspeha pošto je od osvajanja poslednje medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu 2012. prošlo čak deset godina. Bivši reprezentativac Dragan Škrbić poručio je da će našem timu biti potrebno mnogo godina da se vrati na pobednički put.

ZALOG ZA BUDUĆNOST

Republika

Foto: Starsport

- Trener Đerona sada ima jasniju sliku tima, ali i cele situacije. Nije isto igrati prijateljske utakmice i kvalifikacione utakmice pred praznom halom i nastupiti na velikom takmičenju pred 8.000 ljudi. Srpski rukomet ima budućnost s Đeronom, samo je potrebno vreme. Posebno jer ovo prvenstvo njemu nije bio glavni cilj kada je došao, on ima želju da kompletno promeni naš rukomet i da nas odvede na vrh, a to ne može preko noći - zaključio je Škrbić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading