CUPARA DAO OBEĆANJE: Idemo na Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

18.01.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Francuske (29:25) u meču trećeg kola i eliminisana je sa Evropskog prvenstva.

CUPARA DAO OBEĆANJE: Idemo na Svetsko prvenstvo!

Foto: www.profimedia.rs

Vladimir Cupara

Odličnu partiju protiv Trikolora je pružio golman našeg tima Vladimir Cupara. 

- Mi smo mlad tim, korona nas je omela da pokažemo šta smo spremali godinu dana. Ne zanima nas ko šta govori, mi verujemo jedni u druge. To smo pokazali u drugom poluvremenu protiv olimpijskih šampiona. Taj deo smo dobili sa pet golova razlike. Pokazali smo da ako tako krenemo od početka onda možemo da pobedimo bilo koga i to bez dosta igrača – rekao je Cupara.

- Pozdravljam one koji su bili sprečeni da dođu, za njih smo igrali. Nadam se da ih nismo razočarali, jesmo malo u prvom poluvremenu. U drugom smo pokazali da smo Srbi da imamo karakter i da nikada nećemo dozvoliti da napravimo budale od sebe.

Srbija će biti u prvom šeširu na žrebu za Svetsko prvenstvo. 

- Moramo da idemo na Svetsko prvenstvo. To takmičenje nam je bitnije od ovog Evropskog šampionata iako smo svi dali maksimum da ostvarimo što bolji rezultat – zaključio je Cupara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading