KALKULACIJE: Šta je potrebno Srbiji za plasman u narednu fazu takmičenja?

Autor:

Sport

16.01.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rukometna reprezentacija porazom od selekcije Hrvatske zakomplikovala je sebi očekivani plasman u narednu fazu Evropskog prvenstva.

KALKULACIJE: Šta je potrebno Srbiji za plasman u narednu fazu takmičenja?

Foto: Tanjug/AP

Velika borba viđena je u segedinskoj "Pik Areni", ali je na kraju "balkanski klasik" pripao komšijama koje trenutno imaju povoljniju poziciju za obezbeđivanje plasmana u narednu fazu takmičenja.

Hrvatska očekuje susret protiv "prežaljene" Ukrajine, dok će ekipa selektora Tonija Đerone preko Francuske tražiti prolaz. 

 

 

"Orlovi" ključni meč igraju u ponedeljak 17. januara od 20:30 časova, ali čak i u slučaju trijumfa nad Francuskom, to ne znači da će automatski obezbediti dalji plasman. Olakšavajuća okolnost je činjenica da se meč između Hrvatske i Ukrajine igra od 18 časova, tako da će naši rukometaši znati sve potrebne kalkulacije na startu duela sa "Trikolorima".

Sve je potpuno jasno. Srbija će put Budimpešte i nastavka takmičenja krenuti ukoliko savlada Francuze sa najmanje dva gola razlike, a u slučaju da to učine samo sa jednim golom prednosti, onda će morati da odigraju efikasan susret i mrežu Francuza zatresu 26 ili više puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading