FRANCUZI BESNI PRED MEČ SA HRVATSKOM! Neki su čak bili i u kupaćim kostimima - ŠOKIRAN je francuski golman!

Autor:

Sport

12.01.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromne probleme pred Evropsko prvenstvo imala je reprezentacija Francuske, a izgleda da se oni nastavljaju i u Segedinu.

FRANCUZI BESNI PRED MEČ SA HRVATSKOM! Neki su čak bili i u kupaćim kostimima - ŠOKIRAN je francuski golman!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Karabatić

Mučili su muku Francuzi sa povredama, koronavirusom, bio je tu i napad nožem na jednog od igrača, i kada su napokon mislili da mogu da se fokusiraju na takmičenje, doživeli su neprijatno iznenađenje od strane organizatora.

Bili smo začuđeni, šokirani što vidimo goste bez maski. I trebalo bi da jedemo zajedno sa njima – rekao je Nikola Karabatić.

Dve nedelje su reprezentativci bili u izolaciji kako bi izbegli potencijalnu mogućnost zaraze, a sada se nalaze u hotelu u kojem vlada potpuno nepoštovanje mera.

Neki su čak bili i u kupaćim kostimima. Teško da ćemo u toj situaciji izbeći pozitivne slučajeve. Ne znam je li ovo odraz poštovanja prema igračima koji su dali sve od sebe kako bi učestvovali na takmičenju – rekao je golman Vensan Žerar.

Francuzi su se žalili EHF i dobili su obećanje da će se situacija popraviti, a pored meča sa Hrvatskom, oni će u grupi igrati i sa selekcijama Srbije i Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading