Mejveder: Da pređem u UFC dobio bih milijardu, ali to ne želim!

Autor:

Sport

22.12.2017

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana je odjeknula kao bomba vest da bi veliki bokserski as Flojd Mejveder mogao da se okuša u UFC borilačkim veštinama. Ipak, Mejveder je opovrgnuo glasine da bi mogao da se preseli u oktagon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mejveder je završio i karijeru i ne želi nove borbe

Čak je i prvi čovek UFC-a najavljivao da vodi pregovore sa Mejvederom u vezi sa nastupima u ovoj kategoriji.

- Ono što sam tačno rekao je - ako sam mogao jednom da zaradim milijardu dolara, mogao bih to opet. Kada bih izabrao da se borim u UFC i odradim tri ili četiri borbe i onda se borim sa Konorom MekGregorom mogao bih da zaradim milijardu, to mogu, ali ne znamo šta budućnost nosi za Flojda Mejvedera. Samo sam rekao da bih mogao - rekao je Mejveder za "Fajt hajp". 

Mejveder je poslednju borbu u karijeri imao protiv UFC borca Konora MekGregora, ali po bokserskim pravilima. Da je borba vođena po pravilima koja odgovaraju MekGregora, veliko je pitanje kakav bi ishod bio na kraju. 

- Nikada nisam rekao da ću se boriti u UFC. "Ja bih" i "mogao bih" su dve različite stvari. Neću to uraditi - rekao je Mejveder.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading