Babić ruši opasnog Mađara: Veče profi boksa sutra na Zlatiboru!

Autor:

Sport

01.01.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za novi bokserski spektakl. To je epilog večerašnjeg merenja u VIP zoni Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor. Sutra od 17:00 h gledaćemo reviju profesionalnog boksa, na kojoj će nastupiti 14 momaka iz Srbije i Mađarske.

Babić ruši opasnog Mađara: Veče profi boksa sutra na Zlatiboru!

Foto: BSS

Boks

Organizator je poznata menadžerska kuća Petkos iz Nemačke, uz partnerstvo Bokserskog saveza Srbije. Mečeve će direktno za ceo region prenositi kanal Arena fight. Isped BSS merenju je prisustvovao i Mane Marčeta potpredsednik saveza!

- Podržavam projekat Bokserskog saveza Srbije, da i bokseri u olimpijskom boksu, mogu da se takmiče u profi revijama. Srpski boks je u ekspanziji i imaće našu veliku podršku. Momci su na merenju pokazali da su željni boksa, siguran sam da će biti sjajno u nedelju i da će veliki broj ljubitelja boksa uživati uz tv ekrane. Zajedno sa BSS učiničemo sve da pravimo više ovakvih događaja u zemlji i da srpski bokseri više ne budu topovsko meso na raznim ringovima u profi boksu kao do sada. Želimo da svim našim momcima iz olimpijskog boksa damo mogućnost da boksuju profi mečeve i časno i pošteno zarade. I da ih ne eksploatišu neki menadžeri sa ovih prostora, kao što je bio slučaj prethodnih 20 godina - istakao je Aleksandar Petković, jedan od najpoznatijih bokserskih promotera u Evropi.

 Meč večeri biće duel super teškaša. Na jednoj strani kapiten srpske reprezentacije Vladan Babičć, na drugoj nekadašnji reprezentativac Mađarske Zoltan Čala. Ulaz u dvoranu TRK Zlatibor je besplatan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading