RADNIČKOM KUP SRBIJE: Kragujevčani SLOMILI Novi Beograd za trofej!

Autor:

Sport

28.12.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili su Kup Srbije, pošto su u finalu pobedili Novi Beograd 11:9 (2;4, 4:1, 3:1, 2:3) na beogradskom bazenu "Milan Gale Muškatirović''.

RADNIČKOM KUP SRBIJE: Kragujevčani SLOMILI Novi Beograd za trofej!

Foto: Starsport

VK Radnički

Radnički je preokretom i dobrom odbranom pobedio favorizovane Novobeograđane, za treći trofej Kupa u istoriji.

Ekipa trenera Vladimira Vujasinovića bolje je otvorila meč i povela sa 3:0 i delovalo je da će u nastavku imati rutinski posao.

Ipak, Radnički je uspeo da konsoliduje svoje redove i do poluvremena napravi preokret i povede sa 5:4, a publika na bazenu ''Milan Gale Muškatirović'' uživala je u velikoj borbi.

Kragujevčani su igrali izuzetno agresivno u odbrani, Lazar Dobožanov blistao je na golu, a Novi Beograd nikako nije uspoevao da pronađe pravi ritam u napadu, pa su izabranici trenera Uroša Stevanvića odlučujući period ušli sa tri gola prednosti (9:6).

Republika

Foto: Starsport

Novi Beograd - Radnički

Strahinja Rašović je sa dva gola vratio nadu Novom Beograd u poslednjoj deonici koji je uspeo da priđe samo na gol zaostatka (9:8), ali su Filip Janković i Josip Vrlić golovima u odsudnim trenucima rešili pitanje pobednika.


Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Marko Radulović i Filip Janković sa po tri gola, dok je kod Novobeograđana Strahinja Rašović postigao tri gola, a po dva puta su se u listu strelaca upisali Dušan Mandić i Viktor Rašović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading