Prva sednica UO Sportskog saveza Srbije u novom sazivu

Autor:

Sport

28.12.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održana je prva sednica Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije u novom sazivu.

Prva sednica UO Sportskog saveza Srbije u novom sazivu

Foto: SSS

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek pozdravio je članove Upravnog odbora i poželeo im puno uspeha u radu tokom naredne četiri godine.

Republika

Foto: SSS

 

- Protekle četiri godine bile su veoma uspešne. Sportski savez Srbije postaje sve prepoznatljiviji, a akcije koje sprovodimo su iz godine u godinu sve masovnije. Želim da zajednički nastavimo da radimo još bolje, da manifestacijama poput Malih sajmova sporta, Seoskih igara, Budi zdrava - vežbaj sa nama, Sport je važan da bi bio zdrav i snažan i Sporta u policiji priključi još više dece i odraslih, da se još više bave sportom i vode zdrav način života. U planu imamo još najmanje dve nove akcije u 2022. godini posvećene pre svega starijima i deci u dijaspori. Zato se nadam da ćemo dobro funkcionisati i u naredne četiri godine - rekao je Štefanek.

Republika

Foto: SSS

U naredne četiri godine članovi Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije su: Ivana Maksimović, Milica Starović, Slavoljub Piper, Željko Ovuka, Milan Radaković, Slađan Stanojković, Marko Majkić, Sreten Damnjanović, Goran Ivanović, Ivan Knežević, Dragan Maksimović, Goran Grbović, Uroš Zeković, Dušan Božić, Damir Mikec, Milan Mihajlović, Dane Korica i Aleksandar Tošić

Republika

Foto: SSS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading