FANTASTIČNE VESTI ZA SRPSKE SPORTISTE: Oglasio se Božidar Maljković!

Autor:

Sport

26.12.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijski komitet Srbije (OKS) predložio je, a predsednik i Vlada Republike Srbije su prihvatili naš predlog da se trenerima osvajačima medalja sa najvećih internacionalnih takmičenja uvedu nacionalna priznanja u vidu doživotnih mesečnih novčanih primanja, izjavio je večeras predsednik OKS Božidar Maljković.

FANTASTIČNE VESTI ZA SRPSKE SPORTISTE: Oglasio se Božidar Maljković!

Foto: Starsport

Božidar Maljković

Maljković je sumirajući godinu na svečanosti proglašenja najboljih sportista Srbije istakao da mu je ogromno mi je zadovoljstvo što ima priliku da sportskoj, ali i kompletnoj javnosti u Srbiji saopšti informaciju koja u potpunosti zaokružuje ovu istorijski uspešnu godinu.

Republika

Foto: Starsport

Božidar Maljković

- Na ovaj način, svi zajedno smo najboljim stvaraocima vrhunskog sportskog rezultata omogućili finansijsku sigurnost i mir koji im je neophodan za stvaranje novih šampiona- rekao je Maljković.


Priznanja selektorima i trenerima uvedena su zajedno sa sportistima još 2007. godine, ali su ubrzo ukinuta posle "zloupotreba". U međuvremenu trenerima su isplaćivane nagrade za osvajanje medalja na velikim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading