NORDIJSKO SKIJANJE: Dobar nastup naših predstavnika u Turskoj - CILJ su Olimpijske igre u Pekingu!

Autor:

Sport

26.12.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skijaška sezona je u punom jeku, širom sveta održavaju se međunarodna takmičenja u okviru Svetske skijaške federacije, ujedno i pripreme za predstojeće Olimpijske igre u Pekingu.

NORDIJSKO SKIJANJE: Dobar nastup naših predstavnika u Turskoj - CILJ su Olimpijske igre u Pekingu!

Foto: Privatna arhiva

Naši nordijci imali su takmičenje u turskom Erzorumu gde su zabeležili dobre rezultate. U trci na 5km za žene Anja Ilić je zauzela treće mesto, imala je zaostatak od 8,7 sek za pobednicom Samaneh Bejrami iz Irana dok joj je druga pozicija izmakla za šest sekundi. Druga srpska predstavnica na Kandili kupu bila je Maida Drndić, ona je zauzela šesto mesto. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Srbija je imala predstavnika i u muškoj konkurenciji, Miloš Milosavljević je bio 12. Njegov zaostatak za pobednikom trke, Turčinom Jusufom Fratom bio je minut i 22 sekunde.

Zadovoljna učinkom srpskih nordijaca bila je selektorka Mina Ilić.

- Bio je ovo jako dobar vikend. Rezultati koji su ostvareni su i malo iznad očekivanja. Konkurencija je bila jaka i zbog toga moram biti zadovoljna onim što smo ovde uradili. To je samo potvrda da smo u prethodnom periodu dobro radili i da smo na pravom putu u sklopu priprema za naredne obaveze koje nas očekuju. Biće još trka u nastavku sezone a krajnji cilj su svakako Olimpijske igre u Pekingu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading