NIKO NE SME DA MU IZAĐE NA CRTU: Veljko Ražnatović poslao MOĆNU poruku rivalima! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati bokser Veljko Ražnatović otkrio je da je drugog januara na Zlatibor Boxing Night-u, spreman da uđe u ring sa bilo kim, jer sebi ne vidi konkurenciju. U ekskluzivnom intervjuu za emisiju Direkt, kaže da nema dilemu o tome da li je najbolji bokser svoje kategorije.

NIKO NE SME DA MU IZAĐE NA CRTU: Veljko Ražnatović poslao MOĆNU poruku rivalima! (VIDEO)

Foto: Foto> PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Veljko Ražnatović

- Nažalost od nekih 15-ak boksera koje smo kontaktirali, još uvek nijedan nije prihvatio borbu sa mnom. To je sada zadatak mojih menadžera da se time pozabave, moje je samo da izađem i odboksujem - rekao je Ražnatović i dodaje da je spreman za svakog ko sme u šest rundi da boksuje sa njim.

Na pitanje ko mu pomaže da poboljša svoju formu za emisiju DIREKT otkriva da mu u fizičkim pripremama pomaže trener Zoran Bačulov za kojeg ima samo reči hvale.

Profesionalni bokser Veljko Ražnatović govorio je i o tome kako je počeo da trenira, šta su mu bili izazovi, koliko vremena posvećuje treningu, šta misli o MMA borcima i kik bokserima, ali i o planovima za 2022. godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading