Projekat Sportskog saveza Srbije: "Budi zdrava, vežbaj sa nama"

Autor:

Sport

23.12.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budi zdrava, vežbaj sa nama" je projekat Sportskog Saveza Srbije u kojem dame iz preko 30 opština širom Srbije besplatno vežbaju.

Projekat Sportskog saveza Srbije: "Budi zdrava, vežbaj sa nama"

Foto: SSS

Posvećenost mladih instruktora koji su stekli svetsku licencu operativnog trenera, kao i pomoć teritorijalnih sportskih saveza u sprovođenju ovog projekta doprineli su sve većoj popularnosti same akcije.

Republika

Foto: SSS

Čačak je jedan od gradova koji su primer dobrog rada, imaju 7 edukivanih trenera i akciju sprovode već dve godine. Zato su odlučili da ovog puta nap "Novogodišnji trening". Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković je istakao:

- Ponosni smo na sve naše članice koje učestvuju u projektu. Konstantan rad je vidljiv i u Novom Pazaru i u Somboru, da ne nabrajam sve. A na inicijativu koordinatora projekta za Čačak, Ivane Vukajlović, u hali KK “Borac“ organizovan je "Novodišnji trening" za žene. Na jednom mestu smo videli preko 150 žena koje su se odlično zabavile i odradile sjajan trening. Želim svim damama da se priključe projektu, a kolegama iz teritorijalnih saveza da nastave sa dobrim radom - rekao je Marinković.

Republika

Foto: SSS

Podršku u organizaciji Novogodišnjeg treninga pružili su grad Čačak, SC „Mladost“ i Čačanski Sportski Savez. Manifestaciju su podržale, teretane  kao i mnoge druge sportske organizacije. Za sve učesnike treninga obezbeđeni su prigodni pokloni.

Republika

Foto: SSS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading