BIO U PERFEKTNOJ KONDICIJI, A PREMINUO OD KORONE: Poznati kik-bokser nije verovao u vakcinaciju - to ga je KOŠTALO života!

Autor:

Sport

22.12.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski sport pogodila je velika tragedija.

BIO U PERFEKTNOJ KONDICIJI, A PREMINUO OD KORONE: Poznati kik-bokser nije verovao u vakcinaciju - to ga je KOŠTALO života!

Foto: instagram.com/printscreen

Frederik Sinistra

Poznati kik-bokser Frederik Sinistra preminuo je u 42. godini života od posledica koronavirusa.

Sinistra je bio u dobroj formi i kondiciji kada je dobio koronu, ali su se simptomi nažalost naglo pogoršali, pa je završio u bolnici.

Potom je dobio upalu pluća, a na društvenim mrežama se oglasio ohrabrujućom porukom.

- Vratiću se hiljadu puta jači - napisao je Sinistra.

 

 

Nažalost, samo tri dana posle ove objave kik-bokser je preminuo. Njegov trener otkrio je da je Sinistra bio veliki protivnik vakcinacije i vladinih mera za suzbijanje koronavirusa.

On, čak, nije želeo da ostane u bolnici, već se na sopstveni zahtev lečio kod kuće. Ipak, stanje mu se pogoršalo, pa je preminuo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
pinokio

22.12.2021 10:49

Uzgred zasto se ljudi u bolnicama lece po direktivama SZO umesto kako su to nekada medicinske knjige nalagale . Po recima nekoliko velikih doktora do koih je jedan Dr Volfgang Vodarg te dve procedure su dijametralno suprotne . Dali to neko ubija ljude po "necijim" nalozima ? Samo sam malko radoznao a jos uvek mi mozak radi .

поп

22.12.2021 11:52

Онај ко се игра са мањим од себе увек је губитик што би рекли што се тиче здравља вирус је за сада јачи уколико се не вскцинишеш.

Жељко

24.12.2021 10:14

Шта је коштло живота 120 "вакцинисаљнх" фудбалера коју су умрло на терену у задњих 10ак мјесеци??