OGLASIO SE TERZIĆ! Ovo je ISTINA o njegovom odlasku sa klupe Srbije!

Autor:

Sport

17.12.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić, oglasio o navodnom odlasku sa klupe naše selekcije.

OGLASIO SE TERZIĆ! Ovo je ISTINA o njegovom odlasku sa klupe Srbije!

Foto: Starsport

O svemu tome govorio je i sam Terzić:

- Evo telefon mi zvoni sat vremena otkako je izašla ta vest. Nemam šta da kažem osim da će OS Srbije biti prvi koji će znati ako jednog dana preuzmem neku drugu reprezentaciju ili nekom drugom dam reč. A to trenutno nije slučaj. Nikakvih ozbiljnih pregovora nije bilo. 

- Formalno, moj ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije je istekao u leto 2020. Ugovor je bio potpisan do kraja olimpijskog ciklusa i Igara u Tokiju koje je trebalo da se održe tog leta. Ali kako su Olimpijske igre zbog korone pomerene godinu dana napred, nastavili smo saradnju i bez ugovora.

- Već toliko godina sarađujemo i reč je nešto što vredi više od bilo kakvog papira ili ugovora. Dogovor je bio da letos odradimo Olimpijske igre i Evropsko prvenstvo u Beogradu, pa da sednemo i opet razgovaramo kada ja dođem u Beograd. To će se desiti vrlo brzo pošto uskoro završavam obaveze u klubu- rekao je Terzić za "Mozzartsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading