VRHUNAC BEZOBRAZLUKA: Ferštapena će tek sada spaliti na lomači nakon ovoh reči!

Autor:

Sport

17.12.2021

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Formule 1 Maks Ferstapen prisustvovao je gala večeri na kojoj mu je i zvanično potvrđena titula!

VRHUNAC BEZOBRAZLUKA: Ferštapena će tek sada spaliti na lomači nakon ovoh reči!

Foto: Tanjug/AP

On je na početku razgovora sa medijima prokomentarisao navode da bi Luis Hamilton mogao da završi karijeru zbog "nepravde" zbog koje je izgubio titulu:

- Mogu da razumem da nekoliko dana posle trke ne budete srećni. Ovo je trka i takve stvari se događaju. Trebalo bi da se osvrne na ono što je postigao. To bi trebalo da mu pruži utehu i da mu bude podsticaj da nastavi dalje, jer može još uvek da se bori za osmu titulu. Ne vidim razlog da odustane sada. Nije mi ga žao, ali razumem da je veoma bolno. Osvojio je i on takav šampionata- rekao je Ferštapen.

Ferstapen je istakao da je i sam Hamilton 2008. osvojio titulu u sličnim okolnostima, kada je prestigao Felipe Masu u poslednjem krugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
vraćena oteta titula

26.12.2021 12:34

Nije Hamilton prestigao Masu u poslednjem krugu (Masa je već završio trku)već Tima Gloka i osvojio poene koji mu donose titulu.Prethodne godine (2007) su mu oteli titulu.