PREDSEDNIK BOKSERSKOG SAVEZA , MILENKO TOMIĆ OBLJUBIO DEVOJČICU: Jeziva ispovest roditelja maloletnice koje je pokušao da uceni!

Autor:

Sport

07.12.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokserski trener iz Bijeljine, Milenko Tomić (59) osumnjičen je da je napio, pa obljubio četrnaestogodišnjakinju koju je trenirao.

PREDSEDNIK BOKSERSKOG SAVEZA , MILENKO TOMIĆ OBLJUBIO DEVOJČICU:  Jeziva ispovest roditelja maloletnice koje je pokušao da uceni!

Foto: youtube.com/Loznica info

Milenko Tomić

Posle užasa on je porodici maloletnice obećavao da će njenoj majci naći posao ukoliko ga ne prijave.

- Tomiću je pritvor određen do 4. februara 2022. godine. Prethodno je tužilac sudu dostavio predlog za produženje pritvora Tomiću, navodeći da je on dosad nekoliko puta pokušao da kontaktira oca devojčice koju je zlostavljao i da je poslednji put to pokušao nedavno, 24. novembra- saopšteno je iz Okružnog suda u Bjeljini.

Kako je tužilac rekao, istraga protiv Tomića još nije završena jer nisu saslušani svi svedoci, niti izvršena sva potrebna veštačenja. S druge strane, odbrana je tvrdila da nema potrebe za produženjem pritvora, a i Tomić se potpuno pridružio tvrdnji svog branioca.

Ipak, sud je utvrdio da postoji osnovana sumnja da je Milenko Tomić obljubio djevojčicu koju je trenirao boks.

Republika

Foto: youtube.com/Loznica info

Trener koji se sumnjiči za obljubu

- Ovakav zaključak proizilazi prije svega iz iskaza žrtve datog u Policijskoj stanici Bijeljina u prisustvu tužioca i psihologa, u kome je ona detaljno opisala sve okolnosti koje se odnose na ponašanje osumnjičenog prema njoj, ali isto tako i iz iskaza devojčicine majke i njenog oca- ističe se u Okružnom sudu.

Kako se ističe, postoji sumnja da je Tomić od avgusta do septembra, kao trener Bokserskog kluba Radnik Bijeljina, u kojem je devojčica trenirala boks, više puta nagovarao maloletnicu da pristane na polne radnje s njim.

Saslušani su i roditelji maloletnice koji su detaljno opisali kako se devojčica ponašala nakon spornog događaja i svedočili su šta im je ispričala da se dogodilo.

Prema izjavama roditelja maloletnice, na nju ostavilo posledice - ona je počela da izbegava kontakt s njima, žalila se na glavobolju, počela nekontrolisano da jede slatkiše i ugojila se 15 kilograma.

Kako je potvrđeno, za krivično delo za koje Milenka Tomića terete propisana je kazna od najmanje osam godina zatvora.

Posle užasa koji je napravio, kada je saznao da su roditelji maloletnice upoznati sa porukama koje joj je slao, bahati trener je pokušao da utiče na njih da ga ne prijavljuju policiji. Tomić je kontaktirao oca maloletnice koju je zlostavljao i rekao mu da će njegovoj supruzi, devojčicinoj majci, pronaći posao u Beogradu ako nikome ništa ne kažu. Ocu je rekao i da će u Beogradu razgovarati s ministrima, pišu "Nezavisne".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading