NIKADA GA NISMO VIDELi OVAKO BESNOG: Savić OTKAZAO trening reprezentacije, nije mogao da veruje šta se događa!

Autor:

Sport

06.12.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje okupljanje vaterpolo reprezentacije Srbije na bazenu "25.maj Milan Gale Muškatirović", nisu počele na najbolji način.

NIKADA GA NISMO VIDELi OVAKO BESNOG: Savić OTKAZAO trening reprezentacije, nije mogao da veruje šta se događa!

Foto: Starsport

Dejan Savić

Naime, veterpoliste je u kompleksu dočekala hladna voda u balonu koja je naterala selektora Dejana Savića da prekine trening i da večernji zakaže u nadi da će se održati u zatvorenom bazenu gde je temperatura vode bolja.

Selektor je zbog ovoga bio veoma ljut te je i revoltirano komentarisao:

- Ne mogu da verujem šta se događa. Odavno je poznat plan aktivnosti, trebalo je da dobijemo uslove za normalan rad. Sačekala nas je hladna voda, održavanje treninga je bilo teško moguće. Ne želim da se iko razboli zbog toga, zato sam i doneo odluku da se prvi skup u punom obimu ne održi. Verovao sam da će na vreme sve biti obezbeđeno ali od toga ništa nije bilo - istakao je Savić. 

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savić

Nove pripreme naših najboljih vaterpolista uslediće odmah posle Nove godine, od 3. do 5. januara u Beogradu sa Hrvatskom, a predviđeno je da se 4. januara odigra zvanična prijateljska utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading