OVO NIJE FORMULA 1! Verstapen BEZ DLAKE NA JEZIKU nakon kontraverzne trke (VIDEO)

Autor:

Sport

05.12.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski automobilista i vozač Formule 1 Maks Verstapen oglasio nakon jedne od najkontraverznijih trka u istoriji Formule 1 održanoj u Džedi a u kojoj je zauzeo drugo mesti, iza Luisa Hamiltona.

OVO NIJE FORMULA 1! Verstapen BEZ DLAKE NA JEZIKU nakon kontraverzne trke (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Formula 1

Hamilton je dakle trijumfovao u Saudijskoj Arabiji na pretposlednjoj trci u sezoni a Vestapen je bio maksimalno iskren nakon njenog završetka.

- Neverovatno je šta se danas dogodilo, nisam nikada video ovoliko kazni i prema mom mišljenu ovo nije Formula 1. Ali... Bar su navijači uživali i nisam bio dovoljno brz danas pa moram da se zadovoljjim drugim mestom - istakao je Maks Verstapen.

 

 

Holanđanin je zatim i prokomentarisao današnji incident:

- Bilo je odlično, danas se dogodilo mnogo toga sa čim ne delim mišljenje, ali to je što je. Usporio sam, hteo sam da ga propustim i bio sam sa desne strane ne želevši da dođe do kontakta, ali je došlo i stvarno ne razumem šta se dogodilo - zaključio je Maks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading