PRETUKAO JE I UNAKAZIO LICE! Jeziva slika i sramna odluka suda! (FOTO)

Autor:

Sport

02.12.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džudistkinja iz Francuske Margo Pino je pretučena tokom vikenda, kako pišu svetski mediji od strane dečka i trenera Alaina Šmita.

PRETUKAO JE I UNAKAZIO LICE! Jeziva slika i sramna odluka suda! (FOTO)

Foto: Margaux.Pinot/Instagram

Evropska šampionka iz 2020. je objavila fotografiju nakon nanesenih povreda.

Šmit je trebalo da preuzme reprezentaciju Izraela, ali je ugovor otkazan zato što je ovaj trener uhapšen u Francuskoj zbog pomenutog napada.

Uz fotografiju unakaženog lica je Pino opisala i šta se desilo:

- U nedelju veče sam napadnuta od strane svog partnmera i trenera. Najpre me je opsovao, a zatim udario pesnicom nekoliko puta u glavu. Ležala sam na podu, mislila sam da ću umreti. Uspela sam nekako da pobegnem, a komšije su pozvale policiju. Moram da mirujem deset dana zbog povreda.

Inače, Margo je poručila i da je Šmit u međuvremenu pušten na slobodu i da je oslobođen optužbi za zlostavljanje.

- Ne mogu da verujem, zar rane i krv u mom stanu nisu dovoljni? Šta još treba da se desi da bi bio osuđen - zapitala se Margo dok je Sud svoju odluku ovako obrazložio:

- Sud nije nadležan da kaže ko govori istinu, a ko laže. U ovom slučaju imali smo premalo dokaza da bismo dokazali njegovu krivicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading