TUŽNE VESTI! Preminuo čuveni šampion sveta!

Autor:

Sport

30.11.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši svetski šampion u bacanju kugle iz 1999. godine, Si Džej Hanter, inače mužu slavne američke sprinterke Mrion Džons, preminuo je u 52. godini života.

TUŽNE VESTI! Preminuo čuveni šampion sveta!

Foto: Tanjug/ilustracija

Atletska staza

Ovu informaciju saopštili su danas iz američke Nacionalne asocijacija trenera u bacačkim disciplinama, a razlog smrti još uvek nije poznat:

Si-DŽej Hanter je postao svetski šampion 1999. u Sevilji, posle bronze 1997. Zauzeo je sedmo mesto u finalu Olimpijskih igara u Atlanti 1996, a dve godine kasnije privukao je pažnju svetskih medija sklapanjem braka sa sprinterskom zvezdom Merion DŽons, koja je bila trostruka svetska šampionka u sprintu na 100 i 4x100 metara i osvajačica pet medalja na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. (tri zlatne, dve bronzane).

 

 

DŽonsovoj su, međutim, oduzete sve počasti, nakon što je 2007. priznala da se dopingovala steroidima dve godine pre Olimpijskih igara. Si DŽej Hanter nije bio u Sidneju na Igrama za koje se kvalifikovao pre povlačenja zbog povrede, jer je posle otkriveno da je bio pozitivan zbog prisustva supstance nandrolon tri meseca ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading