Zvezdi tri medalje na Prvenstvu Beograda!

Autor:

Sport

28.11.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedinačno prvenstvo Beograda održano je ovog vikenda u Sportskom centru "Žarkovo". Bokserski klub Crvena zvezda je nastupao sa šest boksera, a trojica os njih od njih su osvojila medalje, dve zlatne i jedna bronzana. Zlatom se okitio Jovan Nikolić u kategoriji do 75 kg, a proglašen je i za najboljeg seniora prvenstva Beograda. Reč je o sjajnom i hrabrom borcu, čije vreme tek dolazi. Drugu zlatnu seniorsku medalju za crveno-bele je osvojio Ivan Pavlović u 80 kg i time pokazao da se u bokserskom klubu Crvena zvezda stvaraju novi šampioni. Bronzanu medalju je osvojio mlađani Lazar Nikolić u 45 kg.

Zvezdi tri medalje na Prvenstvu Beograda!

Foto: BK Crvena zvezda

- Kao sportski direktor kluba sam na startu svog angažovanja rekao da ćemo napraviti sjajnu ekipu, koja će donositi pobede i da ćemo Crvenu zvezdu predstavljati u najboljem izdanju i da će svaki borac ostavljati srce u ringu. Uprava Bokserskog kluba Crvena zvezda je ponosna na momke koji su doneli pobede, hvala im na sjajnim mečevima, ali hvala i onima koji sada nisu uzeli medelje, verujemo i u njih i verujemo da će već na sledećim mečevima biti pobednici. Ovu priliku koristim da pozovem sve ljubitelje boksa da nam se pridruže na zajedničkim treninzima (besplatna škola boksa za decu do 18 godina) na još jednoj lokaciji. Pored baze na stadionu Marakana treniraćemo i u Hali Sportova na Novom Beogradu  u sledećim terminima: ponedeljak od 16 do 17, utorak od 20 do 22 četvrtak od 20 do 22 sata - izjavio je Zlatko Došljak.

Foto: BK Crvena zvezda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading