GROM IZ VEDRA NEBA: Crvena zvezda OSTALA BEZ TRENERA!

Autor:

Sport

22.11.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađujuća vest stiže nam iz tabora Crvene zvezde. Naime, jedan do najzaslužnijih trenera, čovek koji je uspeo da spasi tim od istpadanja, Žikica Milosavljević, nije više trener rukometnog kluba crveno-belih.

GROM IZ VEDRA NEBA: Crvena zvezda OSTALA BEZ TRENERA!

Foto: Starsport

Delije

Jedan od razloga njegovog odlaska je, kako saznaju beogradski mediji, neuspeh da se ove sezone, Zvezda plasira u plej-of.

Kako dalje saznaju beogradski mediji, Milosavljević je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana.

- Jesam. Ne želim više da se mučim. Pošteno je ovako - potvrdio je Milosavljević za MaxBet sport a potom je dodao:

- Izgubili smo od Radničkog, praktično izgubili tako i šanse za plasman u plej-of, ostala je još samo teorija. Osećao sam ovo kao moralnu obavezu. Neke vizije se nisu poklopile, moje i Nenad Peruničića. Rekao sam da ne mislim da je moguće odmah i sada, ali da je moguće u narednom periodu…

Foto: Starsport

Žikica Milosavljević

Milosavljević se sada okreće reprezentativnim obavezama, s obzirom na to da je deo stručnog štaba selektora Đerone.

Selekciju Srbije uskoro očekuje i Evropsko prvenstvo gde se naša selekcija nalazi u grupi sa Francuskom, Hrvatskom i Ukrajinom.

- Sad ću apsolutno moći da se posvetim nacionalnom timu. Već pravimo neku analizu za drugi krug. tako se spremamo kao da ćemo u drugi krug. Kako momci rade, imamo i pravo da se tome nadamo. Bolje da se pripremamo za rivale u sledećem krugu, nego da nas nešto iznenadi - zaključio je Milosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading