PROLAZI KROZ DRAMU: Nevena Ignjatović u velikom problemu pred start Zimskih Olimpijskih igara u Pekingu!

Autor:

Sport

20.11.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska skijašica Nevena Ignjatović ima velikih problema u priprmama za Zimske Olimpijske igre u Pekingu.

PROLAZI KROZ DRAMU: Nevena Ignjatović u velikom problemu pred start Zimskih Olimpijskih igara u Pekingu!

Foto: Tanjug/AP

Nevena Ignjatović se za ZOI sprema u Švajcarskoj i sve finansira sama, jer kako kaže "po ko zna koji put ispašta zbog Skijaškog saveza".

Ona se javnosti obratila otvorenim pismom.

Dragi prijatelji,

Da bi sportista uspeo na vrhunski način da predstavlja svoju zemlju na evropskim i svetskim takmičenjima kao i na Olimpijskim igrama, potrebna mu je podrška, podrška adekvatna sportu kojim se bavi.

Ja se takmičim u skijanju, ne skijam u Beogradu, već evo trenutno u Zinalu koji je udaljen 1259 kilometara. Jedna sam od retkih devojaka koja to radi, a da potiče iz velike Srbije.

Uvek sam bila profesionalna, zahvalna i fokusirana isključivo na skijanje. Verovala sam u uspeh. A verovala sam i da ljudi cene moj trud, rad i želju da podignem zimski sport na visoku lestvicu. I uspela sam u tome, uspela sam u moru nacija kojima ne možemo, da izvinete, ni da prismrdimo u skijanju. Velikim radom i verom.

Međutim, ovom prilikom ću preći preko sebe i kazaću. U situaciji sam da nakon 25 godina treninga, tri učešća na Olimpijskim igrama, rezultata u Top 7 najboljih na svetu, ispaštam po ko zna koji put zbog Skijaškog saveza i kao takva ne dobijem ono što mi na osnovu mojih rezultata pripada, sve to u u olimpijskoj godini koja mi je naravno najbitnija. Na kraju još imam utisak da sam ja nešto kriva. Nakon ovoga što čitate, nastaviću da radim, ćutim i verujem. I naravno, pobeđujem. A vi znajte da nije sve kao što vidite ili pak čujete.

Datum: 19.11.2021 – dva meseca pre Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine.

U potpisu Nevena Ignjatović – koja trenutna svoje pripreme finansira sama - napisala je Nevena.

Ignjatovićeva je trenutno 19. na rang listi Svetskog kupa u disciplini alpska kombinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading