SRBI IZDOMINIRALI U HRVATSKOJ: Nova pobeda MOĆNOG Novog Beograda!

Autor:

Sport

19.11.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su drugu pobedu u Ligi šampiona, pošto su u trećem kolu A grupe savladali Jadran u Splitu 17:12 (5:4, 4:2, 3:3, 5:3).

SRBI IZDOMINIRALI U HRVATSKOJ: Nova pobeda MOĆNOG Novog Beograda!

Foto: Starsport

VK Crvena zvezda - VK Novi Beograd

Na veoma teškom gostovanju u Dalmaciji, Novobeograđani su prikazali još jednu izuzetno efikasnu partiju za koju domaći sastav jednostavno nije imao rešenje.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Nikola Jakšić i Strahinja Rašović sa po četiri gola, dok se Angelos Vlahopulos tri puta upisao u listu strelaca, a kod domaćih bolji od ostalih bio je Rino Burić sa tri pogotka.

- Ovo je bila veoma važna pobeda za nas. Igrali smo na veoma teškom gostujućem terenu protiv odlične ekipe. Jadran je napravio izuzetno kvalitetan tim i ja im želim mnogo sreće u nastavku sezone. Nadam se da će se Jadran izboriti plasman na zavrswni turnir u Boegradu- rekao je posle meča trener Novog Beograada Vladimir Vujasinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading