SNIMCI OD KOJIH ĆE VAM SE PREVRNUTI ŽELUDAC: Bivši fudbaler BRUTALNO izudarao suprugu, a potom je siledžijski BACIO u televizor! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši NFL igrač Zek Stejsi nalazi se u bekstvu od policije nakon što je na brutalan način pretukao svoju suprugu.

SNIMCI OD KOJIH ĆE VAM SE PREVRNUTI ŽELUDAC: Bivši fudbaler BRUTALNO izudarao suprugu, a potom je siledžijski BACIO u televizor! (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Zek Stejsi je tokom karijere igrao za Remse i Džestse, a posle ovog što je uradio svojoj supruzi Kristin, čeka ga žestoka kazna.

Na Tviteru su se pojavili snimci sa sigurnosnih kamera, koje se nalaze u domu Zeka i Kristin Stejsi.

Na njima se može videti kako bivši NFL igrač brutalno tuče svoju suprugu, i to sve pred malim detetom, dok je starija ćerka morala da se sakrije u drugoj sobi. Najjeziviji detalj se dogodio kada je Stejsi digao nesrećnu Kristin sa kauča i bacio je na televizor. 

Posle ovog gnusnog čina on je izašao iz porodičnog doma i zalupio vratima, a od tad se i nalazi u bekstvu od organa gonjenja.

Nadamo se da će duga ruka pravde stići siledžiju kakav je Stejsi i da će on naredne godine provesti u zatvoru, gde mu je i mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading