Ministar Udovičić čestitao Međunarodni dan studenata i mladima uputio važnu poruku: Verujemo u vas, budite istinski heroji – vakcinišite se!

Autor:

Sport

17.11.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je akademcima Međunarodni dan studenata, zahvalio im se što svojim usavršavanjem i željom za znanjem čine ponos i budućnost naše zemlje i poručio im da preuzmu odgovornost, pokažu solidarnost i vakcinišu se.

Ministar Udovičić čestitao Međunarodni dan studenata i mladima uputio važnu poruku: Verujemo u vas, budite istinski heroji – vakcinišite se!

Foto: MOS

Vanja Udovičić

- Svi vaši uspesi i nastojanja da svakoga dana napredujete, usavršavate se i budete dobri ljudi su najveći ponos vaših roditelja i svih nas u Srbiji. Država Srbija nastaviće da vas prati na putu uspeha i bude vam oslonac prilikom ostvarivanja vaših ciljeva i ambicija. Želim vam da nastavite da budete najveći društveni pokretač našeg društva i još jednom pokažete odgovornost i solidarnost na delu tako što ćete se vakcinisati i pomoći sebi, svojim kolegama i onima koje volite da se pandemija završi i da naredne semestre dočekamo u punim amfiteatrima. Srećan vam Međunarodni dan studenata - poručio je ministar Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading