ZAVRŠNE PRIPREME ZA PRVENSTVO SVETA: Selektor saopštio spisak imena koja će braniti boje Srbije!

Autor:

Sport

16.11.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret 25. svetskom prvenstvu u ženskom rukometu, pred reprezentacijom Srbije je pripremni ciklus. Tim povodom je selektor Srbije, Uroš Bregar, saopštio spisak kandidatkinja za sastav seniorskog tima.

ZAVRŠNE PRIPREME ZA PRVENSTVO SVETA: Selektor saopštio spisak imena koja će braniti boje Srbije!

Foto: Starsport

Ženska rukometna reprezentacija Srbije

Naime, okupljanje rukometašica zakazano je za ponedeljak, 22. novembar u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde će se takođe odvijati i trenažne aktivnosti sve do 1. decembra, kada je predviđen put za Španiju gde se održava Svetsko prvenstvo.

Na Bregarevom spisku našle su se: 

Golmani: Jovana Risović (Krim Merkator), Kristina Graovac (Bajer Leverkuzen) i Jelena Ðurašinović (Jaroslav), leva krila: Tamara Kocić (Bekament BB) i Aleksandra Stamenić (Kišvarda), pivoti: Katarina Bojčić (Jagodina), Marija Jovanović (IBV), Marija Petrović (Buzau) i Jelena Agbaba (Budaorš), desna krila: Nataša Lovrić (Jagodina) i Ana Kojić (Mošonmađarovar), bekovi: Jovana Stoiljković (Šamberi), Marija Obradović (Elite Horsens),Ivana Mitrović (Budućnost), Aleksandra Vukajlović (Erd), Jovana Jovović (Budaorš), Emilija Lazić (Zalau), Jovana Kovačević (Glorija Bistrita), Tamara Radojević (Kišvarda), Kristina Liščević (Vlčea), Marija Agbaba (Vašaš), Anđela Janjušević (Šiofok) i Sara Garović (Bekament BB).

U okviru završnih priprema za Svetsko prvenstvo Srbija će odigrati dve kontrolne utakmice.

A protivnik će biti selekcija Severne Makedonije i to 27. i 29. novembra.

Svetsko prvenstvo je na programu od 1. do 19. decembra 2021. godine, a Srbija je smeštena u grupu B u Liriji u kojoj su još i reprezentacija Rusije, Kameruna i Poljske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading