ŠOKANTNE INFORMACIJE: Trojica boksera NESTALA tokom SP u Beogradu!

Autor:

Sport

10.11.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je od 24. oktobra do 6. novembra održao Svetsko prvenstvo u boksu, a tokom tog događaja nestala su trojica boksera Konga !

Republika

Foto: BSS

Svetsko prvenstvo u bokus održano u Beogradu

Informaciju je potvrdio Bokserski savez Konga koji je naglasio da se kao nestali vode od 9. novembra, a o svemu je obaveštena i Svetska bokserska asocijacija (AIBA).

U pitanju su Lunata Nkosi, Kajala Engulu i Mpembele Nzola. Njih trojica se vode i da su u bekstvu, navodi se u saopštenju, kao i da je o svemu obaveštena srpska policija koja traga za njima, piše agencija "Anadolija".

Delegacija bokserske reprezentacije Konga trebalo je u nedelju da se vrati u njihovu prestonicu Kinšasu, ali su propustili let zbog kovid protokola i kašnjenja urađenih testova na korona virus, tako da je sve pomereno za utorak. Tada su trebalo da krenu preko Istanbula na put u Kinšasu.

Inače, sva petorica boksera iz Konga nisu zabeležila zapažene rezultate, nisu se domogla borbi za medalje, a Nkosi, Engulu i Nzola su navodno rešili da potraže azil negde van domovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading