PREDSEDNIK SRBIJE ODUŠEVLJEN: Vučić na ruskom čestitao Mirončikovu veliki uspeh! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Sport

09.11.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas boksera Vladimira Mirončikova i delegaciju Bokserskog saveza Srbije i čestitao na osvojenoj bronzanoj medalji i sjajno organizovanom šampionatu sveta.

Republika

Foto: Tanjug

Vladimir Mirončikov na prijemu kod Aleksandra Vučića

- Hvala vam što ste osvajanjem medalje, prve posle 26 godina na velikim takmičenjima, obradovali Srbiju. Želim vam da tako nastavite- obratio se Vučić Mirončikovu na ruskom jeziku.

Mirončikov se zahvalio predsedniku na podršcu koju je dao srpskim bokserima i Savezu i poklonio mu šampionski pojas, kao i bokserske rukavice.

 


Na prijemu kod predsednika bili su i prvi čovek Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, selektor Milan Piperski i stručni štab, ministar omladine i sporta Vanja Udovicć, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljkovic, kao i čelni ljudi TV Arena sport, koja je radila prenose šampionata sveta.

- Uživao sam gledajući prenose mečeve, komentatori su sjajni, kako su samo finalni meč u kategoriji do 80 kg komentarisali Slaviša Čurović i Mujo Bajrović, sa željom da Gonzales, koji je u polufinalu pobedio našeg Vladimira izgubio od Belorusa. Na kraju je on oba meča dobio 3:2 i postao svetski prvak, zaista sjajan borac- rekao je Vučić i još jednom pokazao koliko je vrstan poznavalac "plemenite veštine".


Predsednik je čestitao svim srpskim bokserima na načinu na koji su predstavljali zemlju.

- Imamo sjajne mlade borce Memića, Aličića, Toskića, verujem da će tako i nastaviti- poručio je Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading