PONOSNI NA MILICU I TIJANU: Snažna PODRŠKA za srpski tekvondo!

Autor:

Sport

04.11.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionke Srbije u tekvondou Milica Mandić i Tijana Bogdanović sa selektorom Tekvondo reprezentacijom Srbije posetili su srpsku građevinsku kompaniji "Concord West". Njih su dočekali vlasnik Željko Drčelić i direktor Branimir Mijailović.

Republika

Foto: Concord West

Krem srpskog tekvondaa

Ova gradjevinska fima godinama podržava borilačke sportove, a kako je najavio direktor Mijailovic i dalje ce biti uz ovaj sport kako bi nasi reprezentativci imali sto bolje uslove trening i pripremu za velika takmicenja.

- Mi smo pre svega zahvalni našoj Milici I Tijani koje na pravi način predstavljaju našu zemlju u svetu. Želja nam je da nas u budućnosti obraduju sa još mnogo medalja - rekao je Mijailović.

Podsetimo da su Milica i Tijana još jednom "izbriljirale" na Olimpijskim igrama. Mandićeva je osvojila zlatno, a Bogdanovićeva bronzano odličje u Tokiju, a podrška sponzora je od presudne važnosti kako bi srpski tekvondo i u budućnosti donosio radost naciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading