Srbin protiv Amerikanca za finale Svetskog prvenstva od 20.15 u Areni

Autor:

Sport

04.11.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbim Vladimir ili Amerikanac Gonzalez znaćemo večeras oko 20:30 sati. Srbija i Amerika imaju obezbeđene bronze ali oba reprezentativca znaju da je ulog još veći i biće to sigurno sjajan meč u sve tri runde. Kanal Arena fight uživo prenosi danas polufinalne mečeve od 18 časova, od Bokserskog saveza Srbije odlučili su da ulaz u Arenu i danas bude besplatan.

Republika

Foto: BSS

Detalj iz borbe

Mirončikov je spreman za meč, sa trenerima je proučio rivala koji je sličan Kazahstancu, koga je pobedio u četvrtfinalu.

- Večeras kalkulacija neće biti. Oba boksera siguro će pokazati sve najbolje što su naučili u karijeri. Obojica imaju puno mečeva i puno pobeda olimpijskom boksu. Jedva čekam da duel počne a verujem da će bar 5.000 ljubitelja boksa biti večeras u Areni. Kada čujete na stotine i stotine glasova koji skandiraju vaše ime to daje posebnu moć diže adrenalin i tera vas date apsolutno sve najbolje što imate - istakao je Mirko Puzović najbolji živi srpski bokser svih vremena koji će uživo pratiti meč u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading