Kremlev i Borovčanin položili venac žrtvama u Drugom svetskom ratu

Autor:

Sport

04.11.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik AIBA Umar Kremlev i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin odali su poštu nastradalima i položili cveće na Spomenik žrtvama genocida u Drugom svetskom ratu.

Republika

Foto: AIBA

Venac poginulima u II Svetskom ratu

Ceremonija je održana u okviru kompleksa nekadašnjeg koncentracionog logora na Starom sajmištu u Beogradu.

Predsednik AIBA gospodin Kremlev boravi u Beogradu, gde je zajedno sa predsednikom BSS domaćin Svetskog prvenstva u boksu AIBA za muškarce 2021, koje je u završnoj fazi. 

Republika

Foto: AIBA

 

 

Misija boksa koju propagiraju oba predsednika je učenje samokontroli, posvećenosti, disciplini i odlučnosti. Boks menja čoveka, rađa samopoštovanje, kao i poštovanje prema drugima.

Republika

Foto: AIBA

- Uvek treba ukazivati na greške i težiti da ih ispravimo. Moramo da radimo na sprečavanju pogrešnih stvari, a boks je jedno od oruđa koje gradi taj čisti svet gde vlada hrabrost, tolerancija, doslednost, poštenje, poštovanje, gradi karakter zdrave osobe, "šampiona" - tvrdi Kremlev.  

Republika

Foto: AIBA

- Danas smo odali poštu svim žrtvama Drugog svetskog rata, to je nešto na šta moramo stalno da ukazujemo i učimo generacije da je ovo jedna od najvećih tragedija čovečanstva koja se dogodila i koja se nikada ne sme ponoviti. A mi, bokseri i naš sport, uvek ćemo se boriti protiv takvih pošasti društva - dodao je predsednik AIBA.

Republika

Foto: AIBA

 
Republika

Foto: AIBA

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading