SUDIJA UBIO BOKSERA? Jeziva TRAGEDIJA u ringu, a za sve je kriv JEDAN čovek!

Autor:

Sport

04.11.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi snimci stižu iz Zimbabvea, gde je bokser preminuo u ringu posle žestokog nokauta.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Ukazivanje pomoći nesrećnom Zimunji

Nesrećni bokser iz Zimbabvea Taurai Zimunja (24) preminuo je u ponedeljak od posledica udaraca koje je zadobio tokom borbe koja se održala u subotu.

Ova tragedija je još veća, jer mnogi smatraju da je Zimunjin život mogao da bude spašen, samo da je sudija ovog meča ranije reagovao.

Arbitar je pustio da se borba nastavi iako se jasno videlo da Taurai nije u dobrom stanju. Nesrećni bokser je primio ogroman broj udaraca tokom treće runde, pre nego što je nokautiran. Snimak pokazuje da je sudija morao ranije da reaguje i tako spreči ovu veliku tragediju.

Glavni sekretar Nacionalnog odbora za kontrolu u boksu, Lorens Zimbudzana, najavio je pokretanje istrage povodom ovog nesrećnog slučaja.

Zimunji je u ringu momentalno pružena medicinska pomoć, potom je bio prevezen i u bolnicu, ali je dva dana kasnije nažalost preminuo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading