SAIDA BUKVIĆ DALA OBEĆANJE: Trudiću se uvek da što bolje predstavljam zemlju!

Autor:

Sport

28.10.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić apelovao je danas na mlade da se vakcinišu protiv virusa korona i poručio im da će na taj način pokazati solidarnost i postati istinski šampioni i heroji.

Republika

Foto: Tanjug

Ministri Tomislav Momirović i Vanja Udovičić u društvu Saide Bukvić

Udovičić je u Novom Pazaru nakon sastanka sa predstavnicima Kancelarije za mlade kazao da im je glavna tema razgovora bila upravo vakcinacija mladih.

Vanja Udovičić čestitao Saidi Bukvić na zlatnoj medalji u kik-boksu

Udovičić i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović posetili su danas Novi Pazar gde su iskoristili priliku da čestitaju zlatnu medalju Saidi Bukvić, koja je pre nekoliko dana na Svetskom prvenstvu u kik-boksu, četvrti put zaredom postala svetska šampionka.

Udovičić i Momirović su obišli i Sportsku halu u Novom Pazaru, a ministar omladine i sporta je tom prilikom poručio da taj grad, kada je reč o sportskoj infrastrukturi, danas izgleda kao moderan evropski grad.

Republika

Foto: Tanjug

Ministar Tomislav Momirović i Saida Bukvić

Saida Bukvić: "Trudiću se uvek da što bolje predstavljam zemlju"

Reprezentativka Srbije u kik-boksu Saida Bukvić, koja je osvojila pre nekoliko dana zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Italiji, izjavila je danas da će i u narednom periodu "dati sve od sebe kako bi na što bolji način nastavila da predstavlja svoju državu".

Bukvić je zahvalila na čestitkama i podršci ministrima Vanji Udovičiću i Tomislavu Momiroviću koji su danas bili u poseti Novom Pazaru, a tom prilikom su zajedno sa Bukvić obišli Sportsku halu u tom gradu.

"Novi Pazar po sportskoj infrastrukturi moderan grad"

Udovičić je obišao rekonstruisanu Sportsku halu u Novom Pazaru i tom prilikom poručio da taj grad, kada je reč o sportskoj infrastrukturi, danas izgleda kao moderan evropski grad.

Udovičić je kazao da danas Novi Pazar može da se pohvali najmodernijom infrastrukturom i da pokaže najbolje kapacitete kako kroz trenažni proces, ali i sa vrhunskim rezultatima naših sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading