FJODOROV "IZUDARAO" NEMCA: Prva pobeda Srbije na Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

26.10.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski bokserski reprezentativac Pavel Fjodorov zabeležio je prvu pobedu Srbije u uvodnom meču za našu zemlju na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu za muškarce 2021. koje se održava u beogradskoj Areni.

Republika

Foto: BSS

Trenutak za pamćenje

Fjodorov je za Srbiju izvojevao pobedu u prvom kolu rezultatom 5:0 u susretu sa reprezentativcem Nemačke Davidom Gevorkijanom. 

U utorak 26. oktobra, nakon Fjodorova za prvu pobedu u dresu Srbije na SP 2021. boriće se i Memić Almir u srednjoj kategoriji (75kg) protiv Engleza Levisa Ričardsona.

Ukoliko zabeleži pobedu sledi susret sa Nemcom Kevinom Šumanom 30. oktobra. Četiri pobede donose sigurnu, bronzanu medalju.

Foto: BSS

 

Treći predstavnik Srbije drugog dana takmičenja na SP u Beogradu biće Sadam Magomedov koji će se takmičiti u teškoj kategoriji (92kg) protiv predstavnika Turske Emira Bujukdaga. Pobeda bi mu donela meč sa Brazilcem Tešeirom, dok bi ga meč za sigurniu medalju čekao 2. novembra.

U sredu 27. oktobra boje Srbije u Areni braniće Omer Ametović u kategoriji minimum (48kg), Semiz Aličić u lakoj kategoriji (60kg), Džejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (71kg), Jovanović Slobodan u Kruzeru (86kg).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading