U TOKIJU JE ODUŠEVILA SVET: Srbija već ima predstavnika na Olimpijskim igrama u Parizu!

Autor:

Sport

26.10.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno 1000 dana ostalo je do početka Olimpisjkih igara koje će se održati u Parizu. Tim povodom su organizatori započeli su pripreme za dolazak najboljih sportista sveta, a juče je i firma zadužena za oblačenje volontera prikazala svoju kolekciju pre svečanog otvaranja kako bi prodala kompletnu liniju namenjenu za slobodno tržište.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa otvaranje OI u Tokiju

Intersantno je da su Francuzi za muzu volontera i promociju njihove uniforme odabrali Srpkinju , 25-godišnju Tijanu Stojković Kašiva.

 

 

Podsetimo se, Tijana je svetsku slavu stekla tokom Olimpijsih igara u Tokiju kada je, takođe radeći kao volonter, pozajmila novac za taksi jamajčanskom sprinteru Hansliju Parčmentu (31) koji je kasnio na finale u trci 110 metara sa preponama.

Tada je Srpkinja prišla Parčmentu i dala mu novac za taksi kojim je stigao do stadiona gde je nekoliko minuta kasnije osvojio zlatnu medalju.

U finalu svoje discipline trijumfovao je ispred američkog sprintera Granta Holoveja.

- Ovo zlato je zbog tebe, ti si mi pomogla - zahvaljivao se Parčment našoj Tijani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading