VELIKI BORAC U ŽIVOTNOJ BORBI: Rvačkoj ZVEZDI zbog bolesti amputirali obe noge i levu ruku, a nema odakle da plati bolnički račun!

Autor:

Sport

25.10.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja zvezda profesionalnog rvanja Džimi Rejv prolazi kroz najteži perio svoga života.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen

Džimi Rejv

Naime, ovom 38-godišnjem sportisti koji je okončao svoju rvačku karijeru, je nedavno konstatovana bolest MRSA koja je primorala lekarski tim da mu, u kratkom vremenskom periodu amputira obe noge. 

Opaka bolest se tu nije zaustavila, već mu je kroz neko vreme amputirana i leva ruka.  

Kako je i sam Rejv istakao sve je počelo nakon problema sa hodanjem ovog leta.

Ovaj 38-godišnjak je napisao na Tviteru, uz svoju sliku u bolnici:

- Očigledno je vreme da se očistim. Prošlog juna sam počeo da imam problema sa hodanjem i otišao sam kod hirurga. Utvrdio je da imam MRSA na obe noge i da ih je trebalo odmah amputirati. Promoteri mogu da vam kažu zajedno sa mojim vršnjacima da sam imao istoriju sa ovim i često bih otkazivao emisije zbog ovog stanja - otkrio je Rejv. 

Foto: TwitterPrintscreen

 


- Pro rvanje je sve što sam ikada voleo. Sranje je pomisliti da bi pleme za koje bih umro govorilo neistinite stvari o meni. Sve ovo vreme nisam otkrio svoje noge zbog ove sramote. Žao mi je što nisam ispunio vaša očekivanja. Pokušao sam... Zaista jesam.

Fanovi na mreži su se okupili da podrže Rave. Bivši takmičar Romen Vezirijan napisao je: 

- Mrzim što ti se ovo desilo. Prelazak od vašeg velikog obožavaoca do toga da podelim prsten sa vama ostaje vrhunac moje karijere. Svi navijamo za vas.

Rejv je takođe podelio detalje o svom zapanjujućem lekarskom računu - u ukupnom iznosu od više od 100.000 dolara (72.600 funti).

Foto: TwitterPrintscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading