PONOVO SE OGLASIO: Kovač žestoko USTALASAO srpsku javnost!

Autor: Republika

Sport

24.10.2021

15:30

Doskorašnji selektor Srbije Slobodan Kovač još jednom se oglasio nakon što je ostao bez posla.

Tanjug/AP

Slobodan Kovač

Kovač je otkrio da je glavni razlog za njegov odlazak bio nešto lošiji rezultat na prethodnom prvenstvu Evrope u Poljskoj. Podsetimo, na njemu su naši momci osvojili četvrto mesto.

Po povratku sa Evropskog prvenstva, predsednik Saveza, Edin Škorić, kao tim menadžer i ja, razgovarali smo o svemu i kako ćemo dalje. Bilo je primetno nezadovoljstvo rezultatima i zamereno mi je kako je ekipa izgledala. Pričalo se samo o neuspesima. Ne znam da li je predsednik očekivao da dam otkaz, ali s obzirom na to da nisam ni imao važeći ugovor, nisam ni mogao nikome da dam otkaz. Baš kao što ga niko meni nije dao, iako u saopštenju piše baš to - rekao je Kovač za "Sportklub".

Srbija je tako ostala bez selektora, a kao najveći kandidat za Kovačevog zamenika spominje se, takođe, legendarni Slobodan Boškan.

Komentari (1)

Loading
Luka

24.10.2021 17:26

Razlozi neuspeha odnosno lošijih rezultata naših odbojkaša leži u činjenici što smo već godinama sa istom postavom,dok druge reprezentacije (Italija,Poljska..) su obnovljene sa novom geeracijom izvanrednih odbojkaša