BILA JE INSPIRACIJA MNOGIMA: Preminula Vanja Dukić posle višegodišnje borbe sa teškom bolešću! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle višegodišnje borbe sa karcinomom dojke, preminula je 37-godišnja sportistkinja Vanja Dukić, koja je na Sajmu sporta u Poreču skinula plavu periku i dobila gromoglasni aplauz u znak podrške.

Republika

Foto: youtube.com/Stilueta

Preminula Vanja Dukić

Ne dam da me bolest definiše i uprkos tome što opet idem na hemoterapije, što imam nove metastaze, što teško podnosim terapije... bar četiri do pet puta nedeljno aktivno vežbam- ispričala je Vanja, koja je postala uzor mnogima u borbi i stavu.

Dukićeva je živela na relaciji Pula - Zadar i bila deo bodibilding tima Mornar, a sa teškom dijagnozom se suočila već u 24. godini.

Uspešno se tada operisala i nastavila aktivan život, kao i treninge, išla na šestomesečne kontrole i sve je bilo u redu do oktobra 2019. kada joj se rak vratio u agresivnijem obliku.

Nastale su brojne metastaze te je ponovno krenula na hemoterapije i nije prestajala da trenira jer joj je velika želja bila da nastupi na državnom prvenstvu u bodibildingu.

Izguram svaku hemoterapiju i idem dalje. Bože dragi život je jedan i nastojim da ga ulepšam što bolje mogu. Našminkam se, stavim jednu od svojih perika, nasmešim se i uživam u životu, u svakom trenutku- pričala je Vanja Dukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading