NE PRILAZITE MU I NE TRAŽITE AUTOGRAM: Mekgregor PRETUKAO slavnog DI DŽEJA u noćnom izlasku (FOTO)

Autor:

Sport

18.10.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irski borac Konor Mekgregor ponovo se našao u centru skandala. Ovoga Irac je incident izazvao u Italiji, a u celu priču uključen je i poznati di džej Frančesko Fakineti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Konor Mekgregor

Većina svetskih medija prenosi da je Mekgregor izašao i provodio se sa Fakinetijem i njegovom suprugom Vilmom Helenom Vaisol, te da ih je pozvao da promene mesto i odu na drugu lokaciju.

A tamo je navodno nastao haos posle kog je Fakineti završio slomljenog nosa i poderane usne.

- Napadnut sam od strane Konora Mekgregora. Razbio mi je usta i slomio nos pred desetak svedoka. Napao me je bez ikakvog razloga. Zabavljali smo se i on me pozvao na drugu zabavu. Kada sam pristao, napao me i počeo da udara - poručio je Fakineti preko društvenih mreža.

 

 

I Fakinetijeva supruga se nedugo zatim oglasila.

Vima Helena je podelila svoju stranu priče. Istovremeno je pozvala ljude na oprez kada je u pitanju Irac.

- Frančesko je na svu sreću bio blizu, pa Mekgregor nije mogao da ga optereti udarcem. Odleteo je nazad, pa na sto, a zatim i na zemlju. Prvo sam mislila da se šali i da je sve predstava, a onda sam se paralizovala od šoka - poručila je Vilma i na kraju dodala:

- Mekgregor će u Italiji ostati do 26. oktobra. Ako ga vidite, držite se podalje od njega. Ne prilazite i ne tražite mu autograme, jer je nestabilna i opasna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading