HTELA DA MU UREŽE PENTAGRAM NA LEĐA, PA MU PRESUDILA: Trostruka šampionka UBILA posinka, govorila da je VIDELA TAMU!

Autor:

Sport

16.10.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kornejeva (29), trostruka šampionka u biatlonu, privedena je zbog smrti 15-godišnjeg posinka svog ljubavnika Romana Fedulova.

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Nakon ovoj jezivog zločina uhapšen je i njen dečko Vladislav Cikunov (52). Vladislav je tvrdio da je Marija nameravala da uplaši tinejdžera i da nožem iscrta ritualni simbol - pentagram, na njegovim leđima, ali ga je umesto toga ubila.

Telo Fedulova pronađeno je u sredu skriveno u napuštenom bunaru u šumi u blizini sela Zemenki u Rusiji. Vladislav je uhapšen 8. oktobra zbog sumnje da je kidnapovao posinka, sina njegove bivše žene.

Cikunov, koji je vodio posao prodaje amajlija, rekao je da su imali za cilj da nacrtaju pentagram petokraku na leđima tinejdžera.

U video svedočenju Ruskom istražnom komitetu rekao je: "Marija je uzela ključ, umotala ga u tkaninu i lovački nož. Rekao sam joj da pazi i da ga ne ubije. Rekla je da će ga samo omamiti".

Tsikunov je tvrdio da je čekao u automobilu za vreme ubistva i da je u jednom trenutku do njega dotrčala Marija i izbezumljeno govorila da ga je ubila. On je navodno pronašao dečaka mrtvog sa dve ubodne rane, a prema izvorima, kasnije su na njegovim patikama pronađeni tragovi krvi.

Kako prenose mediji, tokom istrage je pronađena i njegova kolekcija slika crne magije, dok u poruci na sada izbrisanim društvenim medijima Kornejeve stoji: "Oni koji su jednom videli tamu nikada neće verovati u svetlost."

Marija se nedavno razvela od muža i posvetila ljubavniku. I ona i Cikulov privedeni su i ostaju iza rešetaka zbog Fedulove smrti, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading