PUCNJAVA TOKOM UTAKMICE, IMA I POVREĐENIH: Jezive scene stižu iz Amerike (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive i šokantne scene stižu nam iz Amerike, tačnije Alabame. Tokom jedne utakmice američkog fudbala između dve srednjoškolske ekipe došlo je do pucnjave.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen

Detalj sa meča kada je izbila pucnjava

Kako navode tamošnji mediji, povređene su četiri osobe, tri muškarca i jedna žena. Jedan od povređenih je u životnoj opasnosti. 

Sve se dogodilo u petak u večernjim časovima kada su se čuli pucnji iz pravca izlazne rampe. U tom momentu je utakmica bila u završnici.

Na snimku koji je objavljen na društevim mrežama vide se ljudi kako trče ka svlačionici. Neki fudbaleri su legli na travu i tako pokušali da se zaštite. Policija je saopštila da nije poznat motiv pucnjave, a napadač je pobegao.

Pretpostavlja se da su u napadu učestvovala dva napadača. Samo jedan je pucao, a drugi je čekao u beloj limuzini, kojom su posle pobegli.

Upozoravamo vas da su sledeći snimci uznemirujući!

 

 

 

 

Podsetimo se, pre samo dve godine na ovom istom stadionu se dogodio stravičan zločin. Tada je pred kraj utakmice došlo do pucnjave u kojoj je ubijeno devet ljudi.

Za to je osumnjičen dečak od 17 godina koji se predao policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading