SRBIN EKSPRESNO ZAVRŠIO POSAO: Rade NOKAUTOM srušio Švajcarca - sledi borba za ŠAMPIONSKI POJAS (VIDEO)

Autor: Republika

Sport

16.10.2021

09:49

Srpski kik bokser Rade Opačić savladao je švajcarskog borca Patrika Šmida na putu do šampionskog pojasa. Švajcarac je pao nokautom već na početku druge runde, a nakon čak četiri padanja, Rade je tako upisao treću pobedu u organizaciji ONE-Championship.

YoutubePrintscreen

Dominatniji od prvog minuta

Po svemu sudeći, naredna borba u prestižnoj organizaciji biće za šampionski pojas

Opačić je sada u nizu od čak osam uzastopnih pobeda u profesionalnim kik boks borbama, a ovaj nastup impresionirao je ljubitelje borilačkih sportova širom sveta.

Srbin je u oktagonu izgledao impresivno, pošto je bio viši, teži i pokretljiviji od rivala, a nakon početnog minuta borbe u kojem su ispitivanje snage, počeli su razorni udarci.

Već u prvoj rundi Patrik Šmid je tri puta padao, a od trećeg odbrajavanja spasilo ga je zvono koje se oglasilo za kraj runde.

Ipak, posao je završen već na početku druge runde, kada je Rade Opačić nesmanjenim intenzitetom nastavio da deli udarce.

Posebno je bilo primetno da gađa desni bok Šmida, odnosno mesto gde se nalazi jetra, a kada je Švajcarac izmučen bolovima počeo da spušta gard, srpski kik bokser završio je borbu udarcima u glavu! fenomenalan nastup i čista dominacija na borilištu.

Najzanimljive detalje borbe koja je trajala malo duže od jedne runde pogledajte na snimku:

 

Komentari (0)

Loading