SJAJAN START SEZONE: Zvezdine dame posle pobede nad Partizanom pred novim velikim izazovom!

Autor:

Sport

14.10.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdine dame sjajno su započele sezonu. U prva dva kola Superlige Srbije u odbojci zabeležile su dve pobede. Najpre je u Beogradu savladan večiti rival Partizan 3:1, da bi izabranice trenera Aleksandra Vladisavljeva u Lazarevcu savladale Železničar 3:2.

Republika

Foto: ŽOK Crvena zvezda

Aleksandar Vladisavljev i Tara Taubner

U petak ih očekuje još jedan derbi, ovoga puta na Banjicu stiže TENT.

Povodom derbija 3. kola Superlige Srbije održana je konferencija za novinare kojoj su prisustvovali prvi trener Aleksandar Vladisavljev i korektor ekipe Tara Taubner.

Strateg Zvezde najpre se osvrnuo na duel u Lazarevcu.

- Veoma težak raspored za nas na startu sezone, ali dobro je krenulo, dva meča, dve pobede. Značajan trijumf u Lajkovcu protiv rivala koji ima najvišе аmbicije i izuzetni kvalitet. U situaciji kad smo gubili 2:0 u setovima i tražili prava rešenja za igru našеg domaćina, ekipa je pokazala odličan karakter. Nismo odustajali ni u trenucima kad nije sve išlo kako smo mi želeli. Uz neke korekcije u toku same utakmice i neku promenu pristupa uspeli smo da uzmemo stvar u svoje ruke i zabeležimo veoma vrednu pobedu.

Republika

Foto: ŽOK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde

Govoreći o kvalitetima rivala Vladisavljev je istakao da je reč o odlično selektirnoj ekipi.

- Ekipu TENTa čine kadetske, juniorske pa i seniorske reprezentativke na čelu sa Sarom Carić. Naš rival je najdominantnija ekipa što se fizičkih predispozicija tiče, veoma visoka i snažna ekipa. Iako po godinama vrlo mlada, to je rival koji zaslužuje svako poštovanje. U pripremnom periodu su igrale sjajno, i ono što je izvesno je da nam u goste dolazi ekipa koja je u odoličnoj formi, koja sjajno igra. Sa druge strane, jedina naša opcija je pobeda. Poštujemo svakog rivala, ali mi idemo od meča do mečа, a cilj je da u svakom pružimo maksimum. Ubeđen sam da je taj visoki nivo koji možemo da igramo nama dovoljan za pobedu - zaključio je Vladisavljev.

Korektor ekipe Tara Taubner se slaže da je žreb Zvezdi u prva tri kola doneo tri derbija, ali ističe da njena ekipa u svaki duel, bez obzira na rivala, ulazi sa najvećim ambicijama.

- Ne bih se previše osvrtala na ono što je bilo. Protiv Lajkovca smo se ni iz čega izvukle i pobedile. Imamo dobru energiju, i sa njom očekujemo novi meč.

Republika

Foto: ŽOK Crvena zvezda

Tara Taubner motivisana pred nastavak sezone

Kako uzdanica Zvezde ističe atmosfera u ekipi je odlična.

Ono što je nama najvažnije jeste da imamo dobru energiju. Atmosfera je pre svega zdrava, jedna drugu bodrimo i kad vodimo i kad gubimo. Dišemo kao jedan tim, i spremne smo za novi izazov- zaključila je Taubner.

Trener Vladisavljev je pozvao navijačе da dođu na Banjicu i budu uz crbeno-bele devojke istakavši da im podrška navijača mnogo znači. Utakmica Crvena zvezda - TENT na programu je u petak od 18,30. Meč se igra u sali USC "Voždovac" na Banjici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading