ON JE SPASIO SITUACIJU. Peruničić smirivao navijače Zvezde kako bi se izbegao veći incident!

Autor:

Sport

12.10.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviri četvrtog kola Arhus lige, Rukometaši Zvezde pobedili su ekipu Pazara 33:24, ali rezultat je bio u drugom planu.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Peruničić

Pazarci tvrde da su uvrede "prštale" sa svih strana, tokom celog meča. U taboru Zvezde izjasnili su  da je sve to trajalo svega tri minuta, a legenda rukometa Nenad Peruničić pobrinuo se da ne dođe do većeg incidenta.

- Pritisak je bio tri minuta, sklonjeni su transparenti, a oni (predstavnici Novog Pazara, prim.aut) su pisali da je sve trajalo 60 minuta. Direktor Nenad Peruničić je otišao na tribinu, pa je transparent bio tamo dva i po do tri minuta. Delegat je upisao i kad je postavljen i kad je sklonjen transparent, i sve je snimljeno - rekla je Snežana Tufegdžić iz RK Crvene zvezde. 

Crveno-beli su izjavili da su dobijali pretnje dan pre sureta.

- Mi smo u toku noći dobili sa naloga FK Novi Pazar na Instagramu pretnje da ćemo doći u Pazar, ali da nećemo izvući živu glavu. Digla se tenzija. Reagovala sam i ja kao dežurna, a reagovao je i Peruničić - kažu iz Zvezde.

Dodajmo, da je rukometašima Zvezde ovo prvi trijumf do sada u domaćem šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading