PRETE NAM DA SE NEĆEMO VRATITI KUĆI: Oglasila se Zvezda pred put u Novi Pazar!

Autor:

Sport

11.10.2021

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometni klub Crvena zvezda oglasio se povodom incidenata tokom meča sa Novim Pazarom.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Moramo da obavestimo javnost da nije tačno da je RK Novi Pazar vređan tokom 60 minuta, kako su naveli u saopštenju. Na našu rekaciju sporni transparent je uklonjen u kratkom roku, a na skandiranje navijača ne možemo uticati, kao što nijedan klub to ne može, kako na sportskim terenima u Srbiji, tako i u čitavom svetu - naveli su crveno-beli.

Zvezda je sinoć u Beogradu pobedila Novi Pazar sa 33:24, u meču četvrtog kola A grupe Arkus lige. Klub iz Novog Pazara saopštio je posle utakmice da su njegovi članovi vređani na nacionalnoj osnovi tokom čitavog meča, da je na tribini istaknut uvredljiv transparent i da su navijači skandirali Ratku Mladiću i uzvikivali - "poturice" i pevali šovinističke pesme.

- Mi kao klub smo učinili sve da se utakmica obezbedi na najvišem nivou, povećali smo broj redara i bio je povećan broj pripadnika policije. Poštovali smo sve procedure. Odgovorno tvrdimo da nijedan član RK Novi Pazar ni na jedan način nije bio ugrožen - piše u saopštenju.

- S obzirom da od sinoć, posle utakmice, dobijamo preteće poruke poput: 'da u Novi Pazar možemo ući, ali nećemo izaći', iako kao klub nismo nikoga uvredili, pa ni našeg sportskog rivala iz Novog Pazara, smatramo da u našoj ligi, u našoj zemlji nam niko ne može zabraniti gde da idemo, odnosno gde ćemo igrati

- Rukometnom klubu Novi Pazar, sa kojim imamo korektne i dobre odnose, želimo sve najbolje u ovoj takmičarskoj godini - dodaje se u saopštenju i ističe da se Zvezda povodom ovog slučaja neće više oglašavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading