MUK U ZAGREBU: Crvena zvezda na korak od Lige šampiona!

Autor:

Sport

09.10.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u Zagrebu grčki Apolon sa 14:8 (5:1, 2:4, 5:2, 2:1).

Republika

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde - popularne Delije

Izabranici Aleksandra Filipovića su ovim trijumfom došli na korak od učešća u baražu za Ligu šampiona, a samim tim i učešće u četvrtfinalu LEN kupa Evrope.

Golove za Zvezdu, postigli su: Veljko Tankosić i Ivan Basara po tri, Bogdan Đurđić, Gavril Subotić, Stefan Pješivac po dva, Miloš Vukićević i Marko Radović po jedan. Kod Apolona, bolji od ostalih, bili su Aleksandros Gunas sa četiri, odnosno Ante Visković i Emanuel Solanikis sa po dva gola.

Republika

Foto: Starsport

VK Crvena zvezda

U poslednjem kolu, snage će odmeriti Mladost iz Zagreba i Crvena zvezda, odnosno Apolon i Monpelje.

U slučaju da Mladost iz Zagreba večeras savlada Monpelje, domaćinu bilo neophodno da sutra ubedljivo savlada Crvenu zvezdu, što je prilično teško očekivati. Kao što je poznato, prvo mesto u grupi obezbeđuje povlašćeno mesto na žrebu za baraž.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading