SRBIJA DOBIJA ORGANIZACIJU SVETSKIH KOMPANIJSKIH IGARA: Velizar Đerić u Atini predao kandidaturu za prestižno takmičenje!

Autor:

Sport

08.10.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Srpske federacije kompanijskog sporta dobila je sve pohvale na Generalnoj slupštini Svetske federacije kompanijskog sporta za aktivnosti u prethodne dve godine.

Republika

Foto: SFKS

Svetske igre

Visoki skup održan je u Atini, a Srbiju su predstavljali predsednik SFKS Velizar Đerić, generalni sekretar Žarko Gvero i član Upravnog odbora Aleksandar Njegovan.

Svetake igre 2021. prošle godine su odložene zbog koronavirusa, pa ih je Atina organizovala ove nedelje. Na Olimpijskom stadionu u prestonici Grčke zaviorila se i zastava Srbije, a naša delegacija tom prilikom nagrađena je i aplauzom prisutnih.

Generalni sekretar Svetske federacije kompanijskog sporta Musa Lami posebno je pohvalio Letnje igre u Agia Triadi i Zimske igre na Jahorini koje sada već tradicionalno organizuje Srpska federacija kompanijskog sporta.

Republika

Foto: SFKS

Predsednik SKFS Velizar Đerić

Predsednik SFKS Velizar Đerić zahvalio se domaćinu na gostoprimstvu i tom prilikom nagovestio kandidaturu Svetskih ili Evropskih kompanijskih igara u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading