Davor Štefanek posetio Dom učenika srednjih škola "Milutin Milanković"

Autor:

Sport

04.10.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poziv direktora Doma učenika srednjih škola "Milutin Milanković", Nenada Milenovića, pedsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek posetio je ovu ustanovu gde je organizovan okrugli sto, a olimpijski šampion u rvanju podelio je svoje iskustvo sa fokusom na najveće sportske rezultate.

Republika

Foto: Promo foto

Davor Štefanek i štičenici doma

Štefanek je ovom prilikom istakao da je obrazovanje neizostavni deo svakog čoveka. Govorio je o svom napornom putu do najsjajnijih odličja, odricanjima, treninzima, najlepšim trenutcima ali i onim kritičnim momentima i kako je uspeo da ih prevaziđe.

Učenicima je ispričao i anegdote sa Olimpijskih igara, a sve sa ciljem da im se približi šta je sve potrebno da bi se postigao uspeh.

Republika

Foto: Promo foto

- Drago mi je što sam danas imao priliku da svoje iskustvo ispričam srednjoškolcima. Nadam se da sam svojom izlaganjem motivisao i bar malo pomogao mladima da uspeju u onome što žele. Volim da kažem da je za vrhunski rezultat potrebno da se sve kockice poklope. Ali ono što je do svakog od nas jeste da se trudimo i dajemo svoj maksimum, radimo, treniramo i neprestano učimo - rekao je Štefanek.

Republika

Foto: Promo foto

Učenica Milica Stojković učestvovala je ove godine na I slikarskoj koloniji i tom prilikom naslikala portret upravo Davora Štefaneka na kome je olimpijski šampion nakon okruglog stola ostavio autogram. Za uspomenu je Štefaneku uručena knjiga o Domu učenika srednjih škola "Milutin Milankivić".

Republika

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading