Stanković iz Zvezde u Arilje

Autor:

Sport

01.10.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometni prvoligaš Arilje nastavlja da se pojačava za novu sezonu. Posle Nikole Zečevića i Sime Jovanovića, koji su stigli iz superligaša Zlatar, usledila je nova bomba. Nemanja Stanković, rođen 2000. u Beogradu, igrao za RK Beograd i RK Crvena zvezda, za Arilje će debitovao u nedelju protiv Prijepolja na startu Prve lige

Republika

Foto: Promo

Detalj sa promocije

- Zadovoljan sam zbog ovog ugovora i nadam se da ću predvoditi Arilje do puno pobeda ove sezone. Bilo bi lepo kada bi ušli u Super ligu. Pozivam navijače da uživaju u nedelju - istakao je levokrilni napadač Nemanja Stanković, koji je ugovor potpisao u klubu Maksimilijan, pred predstavnicima RK Crvena zvezda i RK Arilje. 

Predstavnicima medija su se obratili i Nikola Jović, trener mlađih kategorija RK Crvena zvezda, Marko Lazić koordinator rada RK Crvena zvezda, Saša Luković trener Arilja, kao i prijatelji klubova Vladan Škorić,  Aleksandar Stanković i Miljko Blagojević Maki.

- Stankoviću želim puno sreće u novom klubu i da se igrama dokaže u Arilju, pa da vidimo u narednim sezonama da pojača Crvenu zvezdu u seniorima. Za Nemanju je pravi potez što je u ovim godinama izabrao baš Arilje, a sa ovim klubom mi ćemo u narednom periodu imati još puno saradnje - poručio je Marko Lazić.

Republika

Foto: Promo

 

Saša Luković, trener RK Arilje i predsednik SS Arilja bio je veoma zadovoljan.

- Čast nam je da smo dobili ovakvog igrača, koji ima veliki potencijal. Arilje ima tradiciju u rukometu i nadamo se sve boljim rezultatima, uz podršku naše opštine - istakao je Luković.

Nemanja dolazi iz sportske porodice, otac Nenad Stanković je bivši bokserski šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading